‘Top Bob de reddende hond’ / Harmen van Straaten / Leopold (6+)

Gepubliceerd op 29 januari 2020 om 22:39

Top Bob is een echte speurhond die overdag het huis bewaakt, die de postbode leert wie de baas is van de brievenbus en die ’s avonds na zijn vermoeiende taak zijn baasjes nog moet uitlaten omdat ze dat zo fijn vinden. Weten zijn baasjes wel wat voor een belangrijke taak er op TOP BOB z’n schouders rust?  Waarschijnlijk niet. Top Bob de reddende hond is de held van de buurt en jammer genoeg worden zijn heldendaden nooit opgemerkt door mensen.

Maar dan wordt Top Bob tijdens een ochtendslaapje gewekt door een enorm gejank. 

Meteen schiet Top Bob in actie en achterhaalt hij dat zijn vrienden, de buurt en het huis van zijn baasjes bedreigd worden door een inbreker.

Zal het Top Bob lukken om zijn vriendjes te redden? Zal het hem lukken om de inbreker te strikken? Zullen zijn baasjes eindelijk ontdekken wat voor een held Top Bob wel is?

 

Heerlijk hoe Harmen van Straaten dit dolkomische en spannende avontuur vanuit de ogen van een hond tot leven brengt met kleurrijke speelse illustraties en grappige hondenhersenspinsels.

Een aanrader voor jonge lezers vanaf 7 jaar, die houden van humor, avontuur en de speelse illustraties van Harmen van Straten.

 

Benieuwd? Hier alvast een leesfragment: http://beeld.boekboek.nl/LELP/p/9789025877538/rea9789025877538.pdf

 

Als verwerking kan je marionetten poppen maken en de avonturen van Top Bob naspelen of zelf nieuwe avonturen verzinnen. Plezier verzekerd met die 'Top Bob' de reddende hond.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.