Die kleine is Don, de lange is Sjon / Catharina Valckx / Querido (6+)

Gepubliceerd op 1 september 2021 om 19:08

Don en Sjon zijn elkaars tegengestelden. Maar dat staat hun vriendschap niet in de weg, integendeel! Ze eten samen koekjes, ze nodigen vrienden uit, ze zien een kriebeldiertje in een holle boom en worden verliefd. Vriendschap overwint alles!

In “Die kleine is Don, de lange is Sjon” staan zes korte stripachtige verhaaltjes voor beginnende lezers. Zowel de tekst als de illustraties zijn van Catharina Valckx. De tekst is heel kindvriendelijk en eenvoudig geschreven voor beginnende lezers maar ook wat oudere lezers die het wat moeilijk met lezen hebben, zullen plezier beleven aan deze grappige verhaaltjes over Don en Sjon.

“Die kleine is Don, die lange is Sjon” is een boek uit de tijgerlezen serie. Onderzoek wijst uit dat kinderen het fijnste leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Daarom is de serie Tijgerlezen ontwikkeld voor beginnende lezers van vijf tot negen jaar. De boeken in deze serie voldoen aan de belangrijkste criteria van kinderen. Ze zijn spannend of grappig en hebben altijd veel illustraties. Meer informatie kun je vinden op www.tijgerlezen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.