'Het geheime leven van dieren' / Peter Wohlleben / Infodok (7+)

Gepubliceerd op 16 april 2020 om 11:32

Hou jij ook zoveel van het spelen en wandelen buiten in jouw buurt, in een bos? Kom je graag iets meer te weten over de natuur en dan in het bijzonder over het bos? Dan is dit boek echt iets voor jou. Dit boek vertelt over het geheime leven van dieren in jouw buurt. Een leven waarvan heel veel volwassenen zelfs niet op de hoogte zijn!

 

🐿 Wederom is Peter Wohlleben er in geslaagd om je in dit boek op een leuke en fascinerende ontdekkingstocht te nemen in de natuur dichtbij. De tuin, tussen huizen en auto’s, regentonnen, vijvers en het bos. Deze keer met aandacht voor de dieren die we oh zo goed ‘denken’ te kennen. De leuke quizjes en proefjes maken van dit boek ook een leerzaam doe-boek.

🦌 Het verborgen leven van omen haalde dit jaar ons boekenboeket en ‘Het geheime leven van dieren’ verdient evenzeer een plekje!


Deze natuurboekenreeks is een aanrader voor jong en oud! Heel fijn om samen met je (klein)kind in te lezen en het dierenleven van dichtbij te gaan verkennen. Deze reeks bestaat ook voor volwassenen. Dus ook leuk om samen te lezen en leeservaring uit te wisselen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.