'De zusjes Duizendblad' / Di Gregorio & Barbucci / Dupuis (8+)

Gepubliceerd op 18 juli 2020 om 15:28

‘De zusjes Duizendblad’ maakt deel uit van een nieuwe stripreeks over drie zussen die in deel 1 ‘De droom van Sarah’ een familiegeheim trachten te ontrafelen naar aanleiding van een mysterieuze foto waarop hun moeder met een grote, zwangere buik voor een prachtige toverachtige boom staat. Een boom die ook in Sarah’s dromen opduikt.

 

Maar wie is de baby? Waarom was deze foto verstopt op zolder? Wat probeert hun moeder voor hen te verbergen en waarom?

 

Hou jij van strips en familiegeheimen? Ben jij benieuwd naar de avonturen van deze eigenzinnige zussen? Ga dan mee op avontuur en achterhaal het familiegeheim van de zusjes Duizendblad.

 

 


Scenarist Giovanni Di Gregorio en tekenaar Alessandro Barbucci brengen een liefdevolle moderne familiekroniek over een moeder met drie dochters, de drie zusketiers, in de hoofdrol: Sarah, de bazige puberende oudste, Cassiopeia, de creatieve jongere zus, en Lucille, de dromerige jongste, die dolgraag met katten praat. Maar wie of waar is de vader van de meisjes? Dat komen we in dit deel niet te weten en is misschien bewust in het ongewisse gelaten voor een volgend deel?

 

Meesterlijk hoe Giovanni Di Gregorio zich in de leefwereld van tieners weet te verplaatsen en hoe Alessandro Barbucci deze wereld in virtuoze tekeningen tot leven brengt! Ook bijzonder hoe deze twee mannen erin slaagden om een bijzonder gevoelig thema zo teder te brengen. Een aanrader voor tieners en hun ouders. Maar zeker ook voor jongere lezers van 8+.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.