'Kunnen vogels niezen? / Katrijn De Wit / Inge Rylant / Laura Bergans / Pelckmans (5+ / zelfstandig 7+)

Gepubliceerd op 15 augustus 2021 om 10:59

🐦 ‘Kunnen vogels niezen?’ Is een geweldig (kartonnen) boek met tien te gekke weetjes over vogels aan de hand van 10 vragen. Maar voor je het juiste antwoord op de vraag krijgt, word je uitgenodigd tot het bedenken wat het antwoord zou kunnen zijn op de vraag om vervolgens te lezen hoe het werkelijk in elkaar zit. Leuk voor wie houdt van weetjes, zich verwonderen en creatief denken!

Mag je haaien aaien? was het eerste boek in de reeks ‘Wijze weetjes’. Door het grote succes is dit reeds het 4de boekje in de reeks.

🐤 Met Wijze Weetjes willen Auteur Katrijn De Wit, illustrator Inge Rylant en vormgever Laura Bergans verwonderen, verbeelden en verwoorden. Een origineel en verrassend weetjesboek waar zowel jonge kinderen als oudere van zullen genieten.

💕 Super leuk om thuis of in de klas mee aan de slag te gaan. Door onderzoekvraagjes te verzamelen. Er een nonsensverklaring bij te verzinnen en vervolgens op zoek te gaan naar de echte verklaring. Of stuur je vragen in op https://actie.pelckmans.be/wijzeweetjes/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.