'Wombat & Vos vieren vakantie' / Terry Denton / uitgeverij Condor (7+)

Gepubliceerd op 20 juni 2020 om 13:02

Wombat & Vos zijn twee dikke vrienden. Wombat houdt van avontuur en Vos probeert het steeds wat rustiger te houden. Maar dat lijkt telkens te mislukken! Hoe gaat dat verlopen als ze samen op vakantie naar zee trekken?  Zeker als je weet dat de vijf apen weer van de partij zullen zijn.

Geen idee wie Wombat & Vos zijn? Nog nooit gehoort van de vijf apen? 

Hou jij van verhalen over vriendschap en dolgekke avonturen? Hou je van boeken met grappige prenten? Dan is dit boek of deze hele boekenreeks zeker iets voor jou!

 

‘Wombat & Vos’ een heerlijke grappige avonturenserie van Terry Denton, de maker van ‘De Waanzinnige Boomhut’

Wombat & Vos zijn een bijzonder vrienden-duo, te hilarisch voor woorden. Beetje elkaars tegenpolen, die van het ene dolkomische avontuur in het andere duikelen.

Elk boek bestaat uit 3 verhalen geschreven in luchtig leuke lekker lopende zinnen aangevuld met speelse humoristische pentekeningen waar jonge lezers van 7 en iets ouder van smullen.

Deze boeken zijn zo ontzettend leuk, dat ze een verslavende werking hebben en je aldus best meteen de 3 exemplaren in huis haalt.

De reeks gaat hier als zoete broodjes de klas rond. De boeken ‘Wombat & Vos - Avonturen in de stad’, ‘Wombat & Vos - Zoeken het gevaar’ en ‘Wombat & Vos - Vieren vakantie’ kunnen perfect los van elkaar gelezen worden.

💕Een boekreeks die ook de harten van moeilijke lezers heeft gewonnen. Daarom niet meer weg te denken uit de klasbieb.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.