'Een huis vol lekkers' - 15 recepten om samen van te smullen / Filicita Sala / Davidsfonds Infodok (7+ met hulp) (10+ zelfstandig)

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 13:57

Hou jij van andere culturen ontdekken! Vind jij koken leuk of zou je graag lekker leren koken? Of wat denk je ervan om met de klas de wereld rondreizen aan de hand van 15 lekkere recepten?  Dan is dit echt wel een aanrader voor jou! 

Dit boek is werkelijk een pareltje! Een heel eenvoudig, hartverwarmend en waardevol verhaal met daarin 15 heerlijke recepten verwerkt. Waarbij elk recept verbonden is aan een bewoner van het huis in de Granaatappelstraat 10. Elk recept is gespreid over 2 pagina’s. Aan de linkerkant zie je steeds de bewoner(s) in de weer met het bereiden van een gerecht. Door enkel al de kamer rond te kijken, kom je heel veel over de bewoner(s) te weten. Met vervolgens aan de rechterzijde de prachtig geïllustreerde ingrediënten, de naam van het gerecht en een korte bereidingswijze. Met als kers op de taart, op het einde van het boek, een rijkelijk gevulde tafel.

Ook dit boek krijgt een bijzondere plaats in ons boekenboeket. Het is een kookboek zoals je er nog nooit één gezien hebt. Eentje voor jong en oud! Een kinderkookboek met een hartverwarmend verhaal, verrukkelijke illustraties en gerechten waar je echt gelukkig van wordt! Niet voor niets wordt dit boek getipt door Ottolenghi en Rachel Khoo!

Een bekoorlijk (kinder)kookboek om samen mee aan de slag te gaan of vanaf 10+ al op eigen houtje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.