'Wereldkinderen - 50 jonge mensen die het verschil maakten' / Tom Adams / Sarah Walsh / Gottmer (9+)

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 14:12

Denk jij soms dat wat jij doet er niet toe doet omdat je nog te jong bent? Of ben jij net iemand die denkt dat ook jij de wereld mooier kan maken? Dan raad ik je aan om dit boek te lezen! Laat je inspireren door 50 jonge mensen die de wereld mooier en hoopvoller maakten.

 

In dit prachtig uitgegeven en geschreven boek worden 25 opmerkelijke meisjes en 25 jongens heel kleurrijk en overzichtelijk aan je voorgesteld als knappe koplopers, creatieve geesten, hoopvolle helden, sterke overwinnaars of dappere strijders. Een boek vol inspirerende dromers, vechters, doeners en denkers, stakers en makers. Allemaal kinderen, die in hun dagdagelijkse leventje met kleine of grote daden de wereld waarin wij leven mooier en hoopvoller maakten.

In twee pagina’s kom je meer te weten over de achtergrond waaruit een kind het verschil maakte en hoe zij of hij dat deed. Heel aangenaam en duidelijk geschreven door Tom Adams. Aangevuld met inspirerende woorden, mooie foto’s fascinerende feiten en wondermooie illustraties van Sarah Walsh.

Een indrukwekkend en inspirerend boek voor nieuwsgierige, dappere kinderen en hun ouders of voor zij die soms het gevoel hebben dat ze te klein zijn om iets te kunnen. Dit boek getuigt dat niemand te klein is om het verschil te maken. Om samen te lezen of zelf te lezen vanaf 9 jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.