‘De Magische Wereld van Charlie -1 De leerling toveraar’ / Audrey Alwett / L.S. (10+)

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 16:44

🧙‍♀️ ‘De magische Wereld van Charlie -1 De leerling tovenaar’ is het eerste deel van een nieuwe magische avonturenreeks.

Charlie Verné woont samen met zijn moeder in Aix-en-Provence in Zuid-Frankrijk. Vijf jaar geleden was zijn grootmoeder plots spoorloos verdwenen en nu is ze plots terug. Maar er is iets vreemds aan de hand. Vrouwe Melisse is haar geheugen kwijt en ook Charlie meent zich weinig te herinneren van de dag waarop zijn omi verdween. Wanneer zijn grootmoeder bij hen intrekt, ontdekt Charlie een bijzondere kist en komt hij te weten dat hij eigenlijk een tovenaar is en dat hij zijn oma moet helpen om haar herinneringen terug te krijgen. Daarvoor moet hij de wereld van Tovenaars en magie betreden… Maar dat zal niet zo simpel zijn als blijkt dat je omi je tegen deze wereld heeft proberen te beschermen en de zwarte allegorie je op de hielen zit…

🪄 De Franse Audrey Alwett brengt een nieuwe magische wereld tot leven. Met tovertrainingen, runen, perlums, magiedieren, brompoenracen,… Het boek heeft een prachtige kaft waarvan de illustraties ook per hoofdstuk terugkeren.

💕 ‘De magische wereld van Charlie’ is een heerlijk boek om uit voor te lezen vanaf 9 jaar en om zelfstandig te lezen vanaf 10 jaar. Een aanrader voor wie houdt van magie, mysterie en avontuur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.