'Wie achter deze deur verdwaalt' / Rindert Kromhout en Tonke Dragt / Linde Faas / Uitgeverij Leopold (9+)

Gepubliceerd op 24 december 2021 om 13:50

🚪 De verlegen Laurenzo zit sinds kort in een kleine buitegewone klas op de Max Velthuisschool. Het is voor iedereen wennen en een hechte groep zijn ze niet. Tot meester Tom uit de boeken voorleest van zijn favoriete schrijfster Lavinia Morgenster. De kinderen die geboeid geraken door de verhalen, hebben heel wat vragen, die meester Tom hen laat opschrijven in brieven aan de schrijfster.

Wanneer Lavina Morgenster daarop twee kinderen uitnodigt om te komen praten en Laurenzo en Téja uitgekozen worden om bij de schrijfster langs te gaan, start er een heerlijk avontuur. Want Lavinia Morgenster woont in een wonderlijk huis waar één deur altijd op slot zit. Volgens Lavinia wachten achter die deur onbekende landen, die je alleen kunt betreden met een visum dat goedgekeurd moet worden door de ambassadeur.

Laurenzo's klas doet er alles aan om toegelaten te worden tot het Koninkrijk der Kosmopolieten en er achter te komen wie de ambassadeur is en welke magische wereld er achter de deur schuilgaat.

🐈 Rindert Kromhout en Tonke Dragt nemen de lezer mee in een meeslepend avontuur vol raadsels en geheimzinnigheid. Waar kinderen die zich buitenbeentjes voelen, worden uitgedaagd, leren samenwerken, leren omgaan met elkanders bijzonderheden om het voor elkaar te krijgen visa te bemachtigen voor het geheimzinnige Koninkrijk der Kosmopolieten. Waardoor ze gaandeweg meer zelfvertrouwen krijgen en uiteindelijk een hechte groep vormen. Prachtig geillustreerd door Linde Faas.

♥️ 'Wie achter deze deur verdwaalt' is een fantastisch meeslepend avontuur voor 9+. Alsook leraren zullen hun hart ophalen bij het lezen van dit bijzonder mooi boek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.