'Indigo De Wilde en de monsterpost' / Pippa Curnick / L.S. (8+)

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 12:44

🌻 Indigo de Wilde werd samen met haar broertje in de wildernis gevonden en gered door de wereldberoemde onderzoekers Filemona & Bertram de Wilde. Sindsdien wonen zij en haar broertje samen met een heleboel wilde wezens in een heel bijzonder huis.

Indigo’s ouders moeten altijd mee op belangrijke expedities en van daaruit sturen ze dan regelmatig MONSTER-post. Indigo moet dan goed zorg dragen voor het nieuwe wilde wezen dat bij hen thuis geleverd wordt per postpakket.

Maar deze keer heeft het monster zich een weg uit de ijzeren doos gebeten en zet het het hele huis op stelten. Dit trekt de aandacht van mevrouw Grauw, het hoofd van de plaatstelijke buurtwacht.

Wat zal Indigo doen opdat de magische monsters in het huis niet ontdekt worden? Zal het haar lukken om het nieuwe mysterieuze monster te vangen en een plekje in huis te geven.

😈 Pippa Curnick brengt een plezierig en fantasierijk leesboek vol magische monsters: kobolden, trollen en Yetis’. Prachtig en kleurrijk geïllustreerd. Kan jij het kevertje vinden op elke tekening?

💓 ‘Indigo de Wilde en de monsterpost’ is echt een aanrader voor lezers vanaf 8 jaar die houden van humor, fantasie en avontuur!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.