'Whoopie en het toverpotlood' / Tom Schoonhooghe / Van Halewyck (5+)

Gepubliceerd op 20 juli 2020 om 15:39

Whoopie gaat met haar ouders op restaurant. Van de toverober krijgt ze een potloodje aangeboden en dat komt goed van pas aangezien haar ouders enkel aandacht hebben voor hun mobieltje. Maar wat blijkt dat het potlood geen gewoon potlood is maar een toverpotlood. Waarbij de tekeningen enkel verschijnen bij magisch licht.

Op een bepaald moment krijgen de ouders het in de gaten dat Whoopie verdwenen is. Zo ontstaat er een wervelende zoektocht doorheen een heel hoog en ongewoon gebouw!

Hou jij van een zoek- en doe-boeken waarbij je zelf een geheim tekenspoor kan achterlaten? Dan is dit bijzondere boekje zeker iets voor jou!


Whoopie en het toverpotlood’ is een te gek zoek-en doe- boek. Je kan op elke illustratie op zoek gaan naar agent zwaailicht, de mama en papa van Whoopie, Whoopie, Katty de coole kat, de toverober en naar de kussers, een koppeltje dat elkaar steeds proberen te kussen.


Maar wat dit boek echt te dolletjes maakt, is dat je ook Whoopies tekenspoor met een magisch lichtje kan volgen en dat als je daarmee klaar bent zelf op de achterzijde van elke prent je eigen te gekke tekenspoor kan achterlaten met onzichtbare inkt.


Dit boek is een creatief, inventief en vernuftig zoekboek waar je niet snel op uitgekeken geraakt. Zeker wanneer verschillende lezers hun tekenspoor op de achterzijde van het gebouw achterlaten!
Dolle zoek- en tekenpret verzekerd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.