'Mus & Kapitein Kwaadbaard en- de vijf slangen' / Kevin Hassing / Linde Faas / Luitingh-Sijthoff (9+)

Gepubliceerd op 8 november 2020 om 07:00

Mus is een klein maar dapper meisje die haar leven riskeert om kapitein Kwaadbaard te vinden. Zijn naam werd haar ingefluisterd door een mysterieuze vrouw. Hij zou de inwoners van haar dorp Zeeburgerdam kunnen redden van de plunderende piraten, waaraan zij ternauwernood is kunnen ontsnappen. De leider van deze bende ongeregeld heet Ramon. Hij maakte ooit deel uit van een beruchte bende: De 5 Slangen waar kwaadbaard ook lid van was. Maar dat liep zwaar uit de hand en nu is kapitein Kwaadbaard de enige die Ramon en zijn roversbende kan verjagen. Samen met mus en z'n trouwe trawanten Buffel, Bertrand en Kromme Kareltje trekken ze op avontuur.

 

Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen van (stem)acteur Kevin Hassing is een zinderend debuut! Met sfeervolle illustraties van Linde Faas.

Makkelijk (voor) te lezen door de korte hoofdstukken. Waardoor je telkens nog eentje meer wil lezen. Want wat een heerlijk stoer meeslepend avonturenverhaal is dit! Met op het einde ook nog eens een heerlijk 'dat had je gedacht' staartje. Waardoor het begerig uitkijken is naar het vervolg. 

 

Aanrader voor kinderen vanaf 9 jaar die houden van spanning en avontuur. Maar wees gewaarschuwd! Dit is geen boek voor doetjes want Kevin Hassing weet de gevecht scènes zo snijdend te schrijven dat je niet weet of je er wel zonder kleerscheuren vanaf komt... 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.