'Hier zijn draken' / Yvonne Lacet & Yorick Goldewijk / Ploegsma (samen 5+ / zelfstandig 7+)

Gepubliceerd op 13 november 2020 om 07:00

In de tuin ligt een berg bladeren. 'Laat maar liggen' zegt je moeder. 'Eronder ligt niks.' zegt je vader. Maar jij weet wel beter. Onder die bladeren ligt alles... Geloof je het niet? Duik dan in dit boek, in deze bladerberg en ontdek een wereld van kleine monsters, kleine wezens die wonen in een gatenstad met prachtige gebouwen en kleurrijke auto's, een blauwe oceaan vol leven, prachtige bloemenvelden en een reusachtige sterrenhemel.

 

'Hier zijn draken'  is een bijzonder prentenboek dat een deur opent naar een wereld van fantasie en creativiteit. Waar uit natuurlijke materialen zoals bladeren, bloemen, bessen, twijgjes, mos en notendopjes prachtige creaties van Yvonne Lacet tot leven komen, die Yorick Goldwijk inspireerden tot het schrijven van een wonderlijk poëtisch verhaal.

 

Als verwerking kunnen de kinderen zelf of onder begeleiding op ontdekkingstocht in de natuur. Om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de verzamelde blaadjes, twijgjes en andere vondsten en het verzinnen van fantastische verhalen of verzen.

 

Hier zijn draken is een must-have voor fantasten en creatievelingen vanaf  5 jaar! Zelfstandig te lezen vanaf 7 jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.