'Krypto - De duistere diepte' / Hans Jørgen Sandnes / De Vier Windstreken (7+)

Gepubliceerd op 3 april 2021 om 16:43

Orelia verhuist met haar pleegouders naar het Noorse kustdorpje Saltvik. Daar leert ze visser Bern kennen,  die net als zij in de ban is  van zeedieren en cryptozoölogie: het zoeken naar mysterieuze dieren. 

Op een avond hoort Orelia iets vreemd buiten, het lijkt uit de zee te komen. Wanneer ze dichterbij komt ziet ze eigenaardige stekels die boven het wateroppervlak komen.

Maar is dit werkelijkheid of droom? Of zou het toch een mysterieus onderwaterwezen zijn? Wat als blijkt dat zij niet de enige is die het monster gezien heeft?  Zou het zeemonster iets te maken kunnen hebben met de mysterieuze verdwijning van een jongen die in de zee dook en nooit meer boven kwam?

 

Krypto - De duistere diepte is het eerste boek in de spannende Krypto-serie! 

Het verhaal zit goed in elkaar en wordt mooi opgebouwd aan de hand van sprekende illustraties. Wat het bijzonder prettig maakt om te lezen voor kinderen bij wie het lezen wat moeilijker gaat. Maar ook oudere kinderen zullen smullen van deze avontuurlijke Graphic Novel!

 

Echt een aanrader voor de kinderbibliotheek! 

 

Ga mee met Orelia op avontuur en duik in deze prachtige Graphic Novel om het geheim van de duistere diepte te achterhalen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.