'De brief om middernacht' / Benjamin Read / Laura Trinder / Leopold (9+)

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 07:00

Na een laaiende ruzie wordt Emily door haar vader met huisarrest naar haar kamer gestuurd volledig onterecht vindt Emily want haar moeder strookt niet. Een kwartiertje later stipt om middernacht wordt er bij Emily thuis een geheimzinnige brief geleverd. De brief zorgt voor heel wat opschudding bij haar ouders en vanuit haar kamer ziet Emily haar moeder het huis verlaten. Wanneer haar moeder niet terugkeert, wat later ook haar vader verdwijnt die haar achterna ging en er een paar dagen later aan de voordeur een vreemde figuur opduikt die Emily wil meenemen, zit er niets anders op dan haar ouders zelf te gaan zoeken.

Tijdens deze zoektocht komt Emily in een magische wereld terecht vol mysterieuze wezens zoals het nachtvolk, levende bibliotheken en poeka's.

Zal Emily kunnen achterhalen waarom haar ouders verdwenen zijn? Zal het haar lukken om haar ouders te vinden? Wie zit haar op de hielen en probeert kost wat kost haar te pakken te krijgen? Welke 'nacht'-figuren kan ze vertrouwen in deze ongekende magische wereld gehuld in duisternis?

 

Benjamin Read en Laura Trinder brengen een fantastisch magisch en spannend verhaal tot leven met als setting het toverachtige Victoriaans Londen, welke bestaat naast het hedendaagse Londen. Een magische wereld met wonderbaarlijke wezens, waar de tijd stil staat en duistere krachten op de loer liggen.

 

Een aanrader voor lezers vanaf 9 jaar die houden van spanning, avontuur mysterie en een magische duistere wereld met een vleugje van viooltjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.