'De geheime detectives / Ella Risbridger / Fontaine Uitgevers (10+)

Gepubliceerd op 19 augustus 2021 om 11:10

🛥 Wanneer Isobel Petty wees wordt, reist ze per postschip samen met de welgestelde mevrouw Hartington-Davis en haar kinderen Letitia en Horatio, vanuit haar thuisland India naar Engeland om bij haar oom te gaan wonen.

Op één van Isobels nachtelijke ontdekkingstochten op het schip, wordt ze samen met een andere jongen getuige van een moord. Maar door het duister op het dek hebben ze niemand kunnen herkennen. Wanneer de volgende dag blijkt dat er niemand op het schip vermist is en alles z’n normale gangetje gaat, trekken de twee verder op onderzoek uit.

Isobel, Sameer en later ook Letitia proberen als echte detectives, voordat ze de kust van Engeland bereiken, te achterhalen wie er die vreselijke nacht van het schip verdwenen is en wie de moordenaar is, voordat deze weet te ontkomen.

🕵️‍♀️ Ella Risbridger schrijft een geslaagde en gelaagde historische detective. Waarbij, zoals een goede detectiveroman betaamt, iedereen verdacht wordt en je pas op het einde te weten komt wie de werkelijke dader is. En je gaandeweg ook meer en meer over de hoofdpersonen te weten komt en hoe zij zich tov elkaar verhouden.

💕 ‘De geheime detectives’ is een meeslepende detective voor jonge speurders vanaf 10 jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.